26 juni 2023

Beställ Scotsman ismaskiner i vår webshop

Du vet väl om att du när som helst på dygnet kan beställa Scotsman ismaskiner i vår webshop!

Steeltech erbjuder ett brett sortiment av maskiner och tillbehör från Scotsman Ice System. Scotsman har en unik och marknadsledande teknik, som till exempel Progressive Water Discharge – PWD (tillgänglig med alla EC- och EF-modeller) och X SAFE, som finns till alla modeller. Ismaskinerna har ett unikt rengöringssystem, som håller maskinerna rena mellan servicetillfällena.

Vilken istyp söker du? Super gourmet-kub, dice Ice-tärningar, flingor, superflingor, scale ice, cubelets eller isblock. Steeltech ger råd om alla typer av isproduktion, inklusive vilken typ av is som är bäst för varje applikation.

Vill du veta mer? Gå in på vår webshop och titta på vårt breda utbud med snabba leveranser.

På webshopen hittar du alla våra olika ismaskinsmodeller och fakta kring dessa.

Om du är förstagångskund, så kontaktar du vår försäljningsavdelning och vi lägger upp dig som kund och du erhåller därmed bra rabatter.
https://www.steeltech.se/industri/ismaskiner/

Du visste väl att du även kan beställa Electrolux Professional tillbehör och rengöringsmedel via en specifik webshop på vår hemsida. Här har vi samlat alla de tillbehör och rengöringsmedel du behöver. Om du redan är kund hos oss på Steeltech – registrera dig, så får du också din avtalsrabatt.
https://partnersite.se/steeltech/