18 december 2023

God Jul och Gott Nytt År!

Det vill vi på Steeltech önska dig och alla de dina. Vi vill samtidigt passa på och tacka för ett gott samarbete under 2023. Trots oroliga tider har vi bemästrat situationen på ett bra sätt och vi har goda förhoppningar om ett riktigt bra år 2024.

I detta nyhetsbrev kan du ta del av lite av vad som hänt hos oss under hösten. Om du själv går i tankar om att investera i genomtänkta och användarvänliga produkter av hög kvalitet, anpassade för restaurang- och livsmedelsindustrin, så tveka inte att ta kontakt med oss för en skräddarsydd lösning. Med rätt utrustning kan du sänka din förbrukning av såväl el och ånga som vatten och diskmedel.

Jag vill också passa på att slå ett slag för vårt koncept för energieffektivisering av hotell. Vi brinner för energieffektiv matlagning, energieffektiva produkter och energieffektiva byggnader. Vi vill helt enkelt vara med och hjälpa våra kunder att förenkla sin vardag – från projektering till färdigt projekt. Just därför har vi tagit fram ett koncept för energieffektivisering av hotell. Läs mer i artikeln nedan.

Under jul- och nyårshelgerna håller vi öppet som vanligt alla svarta dagar – så du är välkommen att kontakta oss när helst det passar dig.

Än en gång: God Jul och Gott Nytt År från oss alla på Steeltech!