Scotsman ismaskiner är något vi på Steeltech Alingsås har stor utbud och kunskap om Scotsman ismaskiner är något vi på Steeltech Alingsås har stor utbud och kunskap om

Ismaskiner för alla behov

Steeltech erbjuder ett brett sortiment av maskiner och tillbehör från Scotsman Ice System.

Scotsman har en unik och marknadsledande teknik, som till exempel Progressive Water Discharge – PWD (tillgänglig med alla EC- och EF-modeller) och X SAFE som finns till alla modeller. Ismaskinerna har ett unikt rengöringssystem, som håller maskinerna rena mellan servicetillfällena.

Vilken istyp söker du? Super gourmet-kub, dice Ice-tärningar, flingor, superflingor, scale ice, cubelets eller isblock. Steeltech ger råd om alla aspekter av isproduktion, inklusive vilken typ av is som är bäst för varje applikation.

Vill du veta mer? Gå in på vår webshop och titta på vårt breda utbud med leverans redan denna vecka!

Till webshop

Hållbarhet och miljö

Scotsman och Steeltech kan hjälpa dig att minimera ditt koldioxidavtryck. Och det med hjälp av avancerade konstruktioner som Prodigy-modellerna, som minimerar energi- och vattenanvändningen. Scotsman främjar principen om ”enkel design” för att göra det så lätt som möjligt att sköta maskinerna, vilket minimerar stillestånd och minskar servicekostnaderna.

Scotsman-maskinerna uppfyller alla relevanta föreskrifter inklusive WRAS, RoHS och WEEE. Till stöd för din miljö- och hållbarhetspolicy kan Scotsman erbjuda specifika koldioxidavtrycksdata för varje Scotsman-maskin.

Vill du veta mer? Ring Steeltech på 0322-120 70 eller maila på sales@steeltech.se. Eller gå in på vår webshop och titta på vårt breda utbud med leverans redan denna vecka!