23 september 2022

Möt oss på Malmömässan i oktober

19–20 oktober är det återigen dags för Fastfood & Café & Restaurang Expo på Malmömässan. Vi på Steeltech finns givetvis på plats för att visa upp oss och sprida vårt budskap om att vi är den kompletta storköksleverantören. Och det gör vi tillsammans med Electrolux Professional såsom Excellence Partner i södra Sverige.

Fastfood & Café & Restaurang Expo är kanske årets viktigaste mötesplats för alla inom restaurangbranschen. Här ställer nämligen över 150 av landets ledande aktörer ut de senaste produktnyheterna och det bjuds på inspirerande talare och seminarier.

I monter L:15 hittar du oss på Steeltech, där vi tillsammans med representanter för Electrolux Professional visar upp vårt kompletta storkökserbjudande. I montern hittar du ett urval av våra ugnar, diskmaskiner, grytor och kyldiskar. Likaså vår mobila köksenhet LiberoPro, som är en mångsidig plug & play-lösning – perfekt när du behöver en flexibel lösning för matlagning med mer frihet – kommer professionella kockar på plats att bjuda på tillagning och servering.

– Vårt syfte med deltagande på mässan är att marknadsföra att Steeltech, som sedan tidigare är välkänd i branschen som tillverkare, nu också projekterar och säljer storköksutrustning, säger Björn Sjölin.

– Såsom Excellence Partner till Electrolux Professional är vi nu en komplett leverantör av storköksutrustning och det vill vi slå lite extra för. Med oss i montern finns också vår nyanställde säljare på området – Christer Askerot. Så ta tillfället i akt att göra ett besök hos oss, så berättar vi mer om vårt erbjudande.

Mässan håller öppet onsdag 19 oktober kl 10.00-18.00 och torsdag 20 oktober kl 10.00-16.00 och äger rum på Malmömässan.

Välkomna!

Till registrering