7 mars 2023

Ny webbshop för Tillbehör

Nu lanserar Steeltech en ny webbshop på hemsidan för beställning av tillbehör och rengöringsmedel. Allt för en optimal drift.

För att produkterna i ett kök skall fungera alla dagar i veckan – året om, måste all utrustning underhållas. En stor del av detta kan man göra själv. Det första är rengöring. En väl rengjord maskin är inte bara en förutsättning för att hygienen i köket bibehålls, den gör också att produkten fungerar på rätt sätt.

Bra tillbehör är också en förutsättning för en bra funktion. Diskmaskinen bör ha hela diskkorgar för att fungera optimalt, skärmaskinen fungerar bättre med skarpa verktyg osv.
För att du som kund lättare skall ha tillgång till rätt tillbehör, som gör att köket fungerar optimalt, lanserar vi nu en ny webbshop, där du kan beställa olika former av tillbehör och rengöringsmedel.

På vår hemsida, under rubriken Produkter, finns nu en ny kategori – Tillbehör. Här hittar du en webbshop, där vi samlat alla de tillbehör och rengöringsmedel du behöver. Om du redan är kund hos oss på Steeltech – registrera dig, så får du också din avtalsrabatt.