30 november 2021

Säljare med ansvar för södra Sverige till Steeltech

Steeltech söker nu en säljare inom storkök med ansvar för södra Sverige!

 

Om Steeltech:

Med 25 års erfarenhet av produktutveckling och tillverkning av produkter för restaurang- och livsmedelsindustri har Steeltech skaffat sig en unik erfarenhet av genomtänkta och användarvänliga produkter av hög kvalitet. Med prestanda som sänker förbrukningen av el, ånga, vatten och diskmedel.

Det är hållbarhet på riktigt.

Produkterna produceras i vår fabrik i Alingsås, där vi är specialister på att forma rostfritt stål. Vi vet att tillverkning av livsmedel i industriell skala ofta inte går att göra med standardprodukter. Steeltechs designteam står redo att möta utmaningen att utveckla produkten så att den motsvarar kundens krav på funktionalitet, kvalitet och prestanda.

Made in Sweden helt enkelt…

Steeltech AB grundades 1998, då Electrolux storköksverksamhet i Alingsås köptes ut. Verksamheten hade varit i gång sedan 1945 då Elektro-Helios först flyttade in i lokalerna i Alingsås

2021 gick Lindeblad Technology in som ny delägare i bolaget. Steeltech står nu starkare än på många år och kvar finns den gamla hantverkstraditionen som genomsyrat företaget sedan mitten av 1940-talet.

Som en utökning av företagets verksamhet så står det nu även klart att Steeltech blir Excellence Partner till Electrolux Professional i Skåne, Blekinge och Småland. Det innebär att Steeltech med sin mångåriga expertis inom storkök nu får tillgång till alla Electrolux Professionals produkter, reservdelar och även tar ansvar för gällande garantiservice.

Läs gärna mer om företaget på www.steeltech.se

Dina arbetsuppgifter:

I samband med den expansion vi upplever med Electrolux Professional, så behöver vi utöka vårt team med en entusiastisk, driven och självgående säljare med ansvar för södra Sverige. Dina arbetsuppgifter blir i huvudsak:

  • Bearbeta befintliga kunder inom offentlig liksom privat sektor
  • Bearbeta och sälja till nya kunder
  • Skapa kontakt med nyckelpersoner hos alla kommuner i södra Sverige
  • Ansvara tillsammans med säljansvarig att försäljningsbudget uppnås inom affärsområdet
  • Att ge kunder upplysning om priser, kvalitet, tekniska data, leverans- och betalningsvillkor
  • Att göra kundbesök hos presumtiva kunder, konsulter, slutkunder med demonstrationer, produktinformation, produktlanseringar m.m.
  • Att bearbeta föreskrivande led såsom arkitekter och kökskonsulter
  • Att ansvara för offert -och kalkylarbete med stöd från Back-Office i Alingsås

 

Din profil

Vi tror att du har en högskoleutbildning eller motsvarande med en mångårig erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har förståelse för komplex försäljning gentemot restauranger, skolor, sjukhus, äldreboenden med flera. Samtidigt trivs du i ett högt tempo där du dagligen kommer i kontakt med entreprenader, konsulter, leverantörer och inte minst kunder – allt för att förbättra affären! Med det sagt, så är det klart meriterande med erfarenhet från storköksbranschen. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och har en god datavana dels av MS Office och vana av arbete i olika affärs och CRM system. Du bor i Skåne och innehar B-körkort.

 

Vi erbjuder

Som säljare för Steeltech erbjuder vi dig en attraktiv tjänst med ansvar för till att börja med Skåne. Förutom våra egentillverkade produkter så får du även tillgång till en gedigen produktportfölj från Electrolux Professional och andra starka leverantörer inom storkök. Vidare så får du en introduktion och produktutbildningar som ger dig en god start och goda förutsättningar tillsammans med kunniga, glada, hjälpsamma och trevliga kollegor! Utöver en marknadsmässig grundlön har du en årsbonus baserat på dina uppsatta mål. Friskvårdsbidrag och tjänstepension ingår också i tjänsten.

 

Låter tjänsten intressant och känner du igen dig i det vi söker?
I så fall är du mer än välkommen med din ansökan där du mejlar ett personligt brev och din CV till richard.thomson@steeltech.se . Skriv i rubrikraden: SÄLJARE_SYD. Sista ansökningsdatum är 2022-01-31. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Richard Thomson som är försäljningsansvarig på 0739–353 141. Vi ser fram emot din ansökan där vi löpande kommer utföra intervjuer och där tjänsten kan tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningsform: Heltid

Tjänstgöringsområde: Södra Sverige

Publiceringsdatum: 2021-11-30