7 mars 2023

Steeltech förstärker på servicesidan

Steeltech förstärker serviceorganisationen med tre nya tekniker. Onekligen ett bra tecken på en ökad efterfrågan på marknaden.

Robert Magnusson, serviceledare på Steeltech, välkomnar trion Jonas Toreskog, Dennis Biro och Christoffer Fransson såsom nya medarbetare på Steeltech Service.

– Alla tre är givetvis efterlängtade, då vi för tillfället känner ett stort tryck på marknaden vad gäller alla former av servicerelaterade tjänster, säger Robert.

Först ut att anställas var Jonas Toreskog, som anslöt sig till servicegänget i september 2022. Jonas är anställd som storkökstekniker och har sitt arbetsområde i Mellansverige och utgår därmed från hemmet i Anderstorp. Jonas har sin bakgrund företrädesvis inom gebitet lantbruksmaskiner. Näste man på plats var Christoffer Fransson, som sedan årsskiftet är anställd som kyltekniker med fokus på kylaggregat och köldmedia, men han kan även ta sig an att serva storköksutrustning. Christoffer utgår från Alingsås och har under delar av 2022 praktiserat på Steeltech. Christoffer har tidigare erfarenheter från restaurangbranschen såsom kock.

Sedan årsskiftet har också Dennis Biro anslutit sig till Steeltech som servicetekniker med fokus på Hildebrand, men även för övrig storköksutrustning. Vad gäller Hildebrand så svarar Dennis för såväl service som installation och har i princip hela världen som sitt arbetsfält. Vad gäller övrig storköksservice så har han södra Sverige som sitt arbetsområde och utgår då från Höganäs. Dennis har en bakgrund som bilmekaniker och från industriservice.

Välkomna till Steeltech Service!

Kort om Steeltech Service
Steeltech Service utför service på all slags storköksutrustning. Med ett servicekontrakt från oss utförs förebyggande underhåll, vilket garanterar problemfri drift varje dag året runt. Kontinuerlig service ger många fördelar på lång sikt. Det ger bland annat produkten möjlighet att producera år ut och år in utan avbrott. Vi reparerar givetvis din produkt vid skada eller fel.

Tecknar du dessutom ett serviceavtal med oss på Steeltech Service, så skapar du de bästa förutsättningar för produktivitet och tillgänglighet. Vi utför då förebyggande underhåll enligt en överenskommen plan.

Välkomna att ta kontakt med oss för mer information eller för att teckna ett serviceavtal!

Bildtext: Steeltechs nya servicetekniker från vänster: Christoffer Fransson, Jonas Torskog och Dennis Biro.