13 december 2021

Steeltech söker erfaren servicetekniker inom Storkök

Om Steeltech:

Med 25 års erfarenhet av produktutveckling och tillverkning av produkter för restaurang- och livsmedelsindustri har Steeltech skaffat sig en unik erfarenhet av genomtänkta och användarvänliga produkter av hög kvalitet. Med prestanda som sänker förbrukningen av el, ånga, vatten och diskmedel.

Det är hållbarhet på riktigt.

Produkterna produceras i vår fabrik i Alingsås, där vi är specialister på att forma rostfritt stål. Vi vet att tillverkning av livsmedel i industriell skala ofta inte går att göra med standardprodukter. Steeltechs designteam står redo att möta utmaningen att utveckla produkten så att den motsvarar kundens krav på funktionalitet, kvalitet och prestanda.

Made in Sweden helt enkelt…

Steeltech AB grundades 1998, då Electrolux storköksverksamhet i Alingsås köptes ut. Verksamheten hade varit i gång sedan 1945 då Elektro-Helios först flyttade in i lokalerna i Alingsås.

2021 gick Lindeblad Technology in som ny delägare i bolaget. Steeltech står nu starkare än på många år och kvar finns den gamla hantverkstraditionen som genomsyrat företaget sedan mitten av 1940-talet.

Som en utökning av företagets verksamhet så står det nu även klart att Steeltech blir Excellence Partner till Electrolux Professional i Skåne, Blekinge och Småland. Det innebär att Steeltech med sin mångåriga expertis inom storkök nu får tillgång till alla Electrolux Professionals produkter, reservdelar och även tar ansvar för gällande garantiservice.

Läs gärna mer om företaget på www.steeltech.se

Dina arbetsuppgifter:

I samband med den expansion vi upplever med Electrolux Professional, så behöver vi utöka vårt team med en kommunikativ, serviceinriktad och teknikerfaren person som brinner för problemlösning och samtidigt uppskattar att hjälpa våra kunder i alla möjliga situationer.

Du kommer att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning och reparation av all form av utrustning inom storkök i södra Sverige. Du utgår från hemmet och utrustas med egen servicebil samt alla andra nödvändiga verktyg för tjänsten. Tjänsteresor med övernattning förekommer.

 

Din profil

Vi tror att du har flera års erfarenhet av teknisk service, montage, underhåll och felsökning inom storkök eller annan relaterad bransch. Vidare har du god kunskap inom el-lära och kan med lätthet avläsa ett el-schema. Du behärskar Officepaketet samt har goda språkkunskaper i svenska och engelska samt B-körkort. Meriterande kunskaper för rollen är elcertifikat, kunnighet inom VS, Kyl 1 och en allmän kännedom kring förekommande produkter i just ett storkök. Vi lägger även stor vikt vid din personlighet med egenskaper som att du är en positiv och serviceminded person, som både har lätt för samarbete liksom att självgående utföra ditt arbete med frihet under ansvar. Du är även noggrann, strukturerad och har förmåga att följa uppsatta tidsplaner.

 

Vi erbjuder

Som servicetekniker för Steeltech erbjuder vi dig en attraktiv tjänst med ansvar för anvisat distrikt i södra Sverige. Vidare så får du en introduktion, produkt- och serviceutbildning som ger dig en god start och goda förutsättningar tillsammans med kunniga, glada, hjälpsamma och trevliga kollegor! Utöver en marknadsmässig grundlön ingår även friskvårdsbidrag och tjänstepension

 

Låter tjänsten intressant och känner du igen dig i det vi söker?
I så fall är du mer än välkommen med din ansökan där du mejlar ett personligt brev och din CV till mats.jernsand@steeltech.se . Skriv i rubrikraden: TEKNIKER_SYD. Sista ansökningsdatum är 2022-01-31. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Mats Jernsand på 0322-653360. Vi ser fram emot din ansökan där vi löpande kommer utföra intervjuer och där tjänsten kan tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningsform: Heltid

Tjänstgöringsområde: Södra Sverige

Publiceringsdatum: 2021-12-13