17 februari 2022

Kantpressare Steeltech

Dina arbetsuppgifter och din profil  
Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som kantpressare.
Du har kunskap ifrån något eller några styrsystem, kunskaper i ställ/programmering och även goda kunskaper i ritningsläsning.  Kunskap inom affärssystemet Monitor och truckkort är en merit.

Vi lägger även stor vikt vid din personlighet med egenskaper som att du är en positiv och serviceminded person, som både har lätt för samarbete liksom att självgående utföra ditt arbete med frihet under ansvar. Du är noggrann, strukturerad och har förmåga att följa uppsatta rutiner och tider. Du kommer att arbeta i ett team av operatörer och till våra specialsortiment själv välja verktyg, ställa och programmera maskinen.

Vi erbjuder

Steeltech är i en expansiv fas, vi har startat Steeltech Försäljning vilket kommer skapa nya möjligheter för vår produktionsanläggning i Alingsås.

Steeltech är sedan många år en etablerad tillverkare av köksutrustning, där all tillverkning sker i Sverige. Vi är nu också Excellence partner till Electrolux Professional, dvs en komplett störköksleverantör med visionen att göra kundens vardag lite lättare och mer kostnadseffektiv. Vi satsar under 2022 på vidareutveckling av vårt produktsortiment och rekrytering av medarbetare för att förstärka vårt team som tillsammans ska skapa högkvalitativa och hållbara produkter för storkök och livsmedelsindustri.

Som kantpressare för Steeltech erbjuder vi dig en attraktiv tjänst med stort ansvar i vår fina produktion. Vidare så får du en introduktion som ger dig en god start och goda förutsättningar tillsammans med kunniga, glada, hjälpsamma och trevliga kollegor! Utöver en marknadsmässig grundlön ingår även friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Låter tjänsten intressant och känner du igen dig i det vi söker?
I så fall är du mer än välkommen med din ansökan där du mejlar ett personligt brev och din CV till sandra.brogren@steeltech.se Skriv i rubrikraden: KANTPRESSARE_STEELTECH. Sista ansökningsdatum är 2022-03-18. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Sandra Brogren på 0322-668940. Vi ser fram emot din ansökan där vi löpande kommer utföra intervjuer och där tjänsten kan tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.

 

Anställningsform: Tillsvidare

Anställningsform: Heltid

Tjänstgöringsort: Alingsås

Publiceringsdatum: 2022-02-17